Habitatge a Sant Cugat del Vallès

11

Client | Particular
Superfície | 108m²
Any | 2019
Ciutat | Sant Cugat del Vallès
Projecte | Mireia Masdeu
Estilisme | Sol Van Dorssen
Fotografia | Pepa Oromí

L’encàrrec venia motivat per la il·lusió dels clients de donar-li un rentat de cara al pis, adaptant els diferents espais a les necessitats quotidianes de la família. El projecte va consistir en oferir solucions per guanyar emmagatzematge i aprofitar al màxim els espais i la llum natural. Això es va aconseguir, obrint la cuina a la sala d’estar i el menjador, al mateix temps que substituíem la paret de separació amb el rebedor per un finestral, que fes possible l’entrada de llum natural. Amb la nova distribució, es va aconseguir que els espais tancats com són; els passadissos o l’antiga cuina estreta i fosca, es reconvertissin en espais amplis, lluminosos i amb molta capacitat. Finalment, es va aconseguir un pis pràctic, acollidor i atemporal amb l’ús de materials naturals com la fusta de roure en combinació amb colors neutres i suaus.